Over ons - Baan4You

Over ons

Als uitzendbureau is Baan4You er voor werkzoekenden en werkgevers. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, een andere job of wil je graag een volgende stap maken in je carrière? Of zoek je juist naar talentvolle werknemers? Dan staat Baan4You voor je klaar. Wat onze werkwijze bijzonder maakt, is de manier waarop we kandidaten matchen met bedrijven. Een belangrijk onderdeel van onze werving & selectie is het persoonlijk contact met de uitzendkracht. We gaan in gesprek om de talenten en wensen in kaart te brengen.

Past de kandidaat bij het bedrijf? Dan hebben we een match! Baan4You zet jou als uitzendkracht of werkgever graag in de spotlight. Dat blijven we doen, door regelmatig persoonlijk contact te houden en te kijken hoe het met je gaat. Zit jij echt op je plek of kunnen we ervoor zorgen dat het nog beter wordt? Wij waarderen jou en zorgen dat jij dit ook weet. Dat is volgens ons werving van het beste niveau.

Ben jij klaar voor de volgende stap of zoek je naar werknemers die bij jouw bedrijf passen? Dan helpen we je graag verder!

 © Copyright2023 Baan4You.nl